Mozaik pasta

Malzemeler
1 kutu sıvı krema ( 200 ml )
1 çay bardağı süt
80 gram bitter çikolata
80 gram kakaolu sütlü çikolata
1.5 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı nescafe
3 paket finger bisküvi
Yapımı
Bisküviler iri şekilde parçalanır.
Krema , şeker ve süt bir taşım kaynatılır , ocağın altı en kısık ayara getirilip çikolatalar ve nescafe kırılarak karıştırılır erimeye bırakılır.
Karışım bisküvilerin üzerine dökülür yavaşça karıştırılır.
Streç flim döşenmiş kalıba karışım dökülür üzeri streç flim ile kapatılır ve kalıp şeklinde düzeltilir.
Buzdolabında 3-4 saat bekletilir.
Antep fıstığı, Hindistan cevizi veya renkli şekerlemeler ile süslenir dilimlenip servis için hazır hale getirilir.
Afiyet olsun...

Popüler Yayınlar